glitter-graphics.com

Follower Cik Puan Stoberi

Thursday, March 17, 2011

::..For The Rest Of My Life's Video..::

Syukur Alhamdulillah....
akhirnye siap gak video Yan ni...
biaselah cuti sekolah ni, kalau tak gi jenjalan...
dok terperap kat rumah je...
makan tido makan tido...
layan fb dan blog je lah...
pastu wat video sendiri...
hahaha...
memang takde keje kan???

tup tap tup tap...
rupenye Yan dah hasilkan 4 video setakat ni...
tqvm kat my brother Mr.Sidek yang ajar care2 nak wat video ni...tocei2....tenkiu...syukran jazilan!!!

Video kali ni Yan namakan....


For The Rest of My Life


kisah dua hati menjadi satu....
cinta dan qaseh yang tiada penghujungnye...
hahaha...kire video tentang Yan dan CikLan la....
muke orang lain takde ponggg!!!...
hehehe..jgn marah daa...

selama hampir sejam nak siapkan video ni..
kire belum expert lagi la ni...
kena tingkatkan usaha ni..!!!

video



** pasni nak wat video ape lagi ek??? .....


2 comments:

  1. tq kak laili...ni lah hasil bile xde mende nak wat kat rumah...hehehhe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...