glitter-graphics.com

Follower Cik Puan Stoberi

Sunday, December 26, 2010

500 BLOG

Cik Ben wat Segmen lagi!!!!


BEN ASHAARI

kali ni...dia nak 500 blog dalam segmen dia..
harap2 blog Yan ni tersenarai dalam 500 BLOG tu ek....

rase2nye ni kali ke-2 Yan join segmen Cik Ben ni....
Kenal tu...memang tak kenal pon...
di alam maya je kenal dia...
sebab Cik Ben ni blogger yang femes la...

Oklah....kenape Yan nak jadi Blogger???
eh ni macam soklan Cik Ben yang lepas jer...hehehe

macam ayat2 yang sebelum ni....

tujuan Yan nak jadi blogger sebab minat Yan dalam berkarya...heheheh..berkarya??? cam pelik je...
ala...sebab Yan suke berkongsi2 maklumat dan cerita2 tentang  kawan2, dunia makanan, masakan, kehidupan, dunia binatang especially kucing2 la...macam2 la....
lagi satu, Yan ni suke berkawan..so, nak tambahkan kawan....
hidup kalau tak berkawan...susah nanti..hehehe
nak glamer???? takdelah...Yan ni sekadar dipinggiran jerr...
tok sah glamer2 sangat...nanti tak bebas la plak...
janji ade yang suke follow blog Yan...Thanks 4 my follower...

itu je jawapan Yan... 
harap2 Yan ade peluang masuk dlm list 500 BLOG
 tu...hehehe

ADIOS!!!


1 comment:

  1. mamat pun dh join..
    salam perkenalan..
    follow mamat balik aw..
    tkut nnti sedih mamat..
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...