glitter-graphics.com

Follower Cik Puan Stoberi

Friday, December 17, 2010

RESULT EXAM DAH KELUAR!!!

Result exam dah keluar....Al kisahnye....sesampai je Yan kat rumah jam 12.15 awal pagi tadi....Yan dapat tau kat FB yang result exam dah keluar....ramai dah kawan2 yang dah tau...bagus betul la diorang ni...alert pada semua mende2 yang agak mendebarkan Yan dalam bulan ni...inilah antara salah satunye debaran Yan...Risau bukan kemain....macam yang difikirkan...ade yang bgtau, kalau tak lulus, posmen akan antar surat keputusan untuk repeat paper semula...mase tu...memang cuak lah kalu nampak posmen....hari2 berdoa agar posmen tak singgah kat peti surat Yan...


Alhamdulillah...akhirnye dimaklumkan result dah keluar secara online....zaman dah berubah...dulu mase belajar kat U...posmen antar result....skrg main online jer...so, dah boleh cek..yeayy!!


hahaa..inilah website yang Yan lawat tuk tengok result Yan....bagi kawan2 KPLI Januari 2010 khas dari IPGKSAH sila klik link ni tuk cek result korang....


Nak jadikan cerite plak...Sebelum Yan nak cek...Yan suruh Cik Lan ni g Jauh2...maksudnye jangan tengok same2 result Yan...Yan suruh dia gi mandi arr, gi dapur arr & mcm2 lagi..tapi dia taknak...dia nk tengok same2 ngan Yan..heii..dia tak tau ke yang Yan ni nebessss gilerr....risau sgt2!!..pastu Yan buat muke geram....Dia pon bangun & terus merajuk masuk toilet....huhuhu....Wahai Cik Lan..Janganlah merajuk..beruk buruk benor rupe dah tua2 merajuk...heheheh....


Yan terus masukkan no.ic & angka giliran...mak aii, kena cari semula pencil box Yan...sebb dalam tu ade angka giliran...memunggah la plak dalam stor tu....bersepah2 balik...ksian Cik Lan kena kemas balik..hehehe

pastu Yan klik SEMAK >>>>>>>>>>> terus membuat jeritan malam2 bute...terus Yan panggil Cik Lan keluar dari toilet...hehehe..mule2 dia taknak keluar...dia tak nak tengok weii..merajuk tak abis2...dia cakap sepatutnya dia kena same2 tengok & same2 menjerit...la pulak dahh...lastly..Yan paksa jugak suruh dia tengok....pastu dia senyum jerr...maksudnya Yan dah LULUS!!!... Alhamdulillah...


Syukur sangat2 akhirnye debaran pertama dah berakhir....Tahniah buat diri sendiri dan tahniah buat kawan2 yang seangkatan dengan Yan...result2 diorang pon gempak2....kite jumpe di majlis konvo April depan yer??? rindu kat kengkawan yang lain...to all Geng Taman Songket, Geng Gen2 Merah, Geng Kota Limbung, Geng Kuala Ketil, Geng Taman Seroja, Geng Berapit, Geng Kajian Sosial & lain2 geng yang tak disebutkan....Tahniah dari Yan ...same2lah kite menjadi seorang pendidik yang baik dan dapat menjunjung aspirasi bangsa negara tercinta...berwibawa, berINTEGRITI..... keunggulan peribadi... berteraskan keimanan mendidik anak bangsa..........(korang sambungla plak...)

sekarang tinggal dua lagi debaran...debaran tuk posting dan result interview SPP....semoga semuanya akan berhasil dengan kegembiraan.....





**Jutaan terima kasih buat semua pensyarah yang banyak memberi tunjuk ajar sepanjang Yan bergelar Guru Pelatih di IPGKSAH....semoga Allah merahmati dan memberikan ganjaran kesihatan dan panjang umur kepada pensyarah2 ku semua...




4 comments:

  1. terima kasih tok esah...hehehe

    ReplyDelete
  2. Wahai Cik Lan..Janganlah merajuk..beruk benor rupe dah tua2 merajuk...heheheh....


    kakyan edit balik lak..apa daa beruk

    ReplyDelete
  3. ehhh...baru akak prasan...silap2..akak nk wat buruk sbenarnye..sorry ye Cik Lan...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...